Euro Hotels Arcul De Triumf

Euro Hotels Arcul de Triumf se afla intr-o zona perfecta, atat pentru cei aflati in calatorie de afaceri, cat si pentru cei veniti sa descopere orasul.
Nu vei mai pierde timp si bani, alergand cu taxiul dintr-o parte in alta.
Bucura-te de calitatea exceptionala a serviciilor, intr-un hotel situat la 10 minute de centru, cu un pret foarte mic!

REZERVA ACUM !

Camere

Camerele standard sunt cu  doua paturi twin separate  si pot fi inchiriate in regim single sau double. Rezervarile se pot face cu un simplu click  de pe telefonul mobil sau tableta, online sau la telefon.

Sala de conferinte

Sala de conferinte se afla la parterul hotelului, este separata de lobby prin usi glisante si are o capacitate de maxim 40 de persoane, este o sala cu acces privat la o mica terasa unde se pot organiza pauzele de cafea atunci cand timpul o permite.

Cafenea

Relaxare, zambete si caldura sunt cele trei cuvinte care ne definesc. Vino la noi daca vrei ca o zi obisnuita sa devina una speciala. Pentru ca stim ca v-a lipsit,  am deschis pentru dumneavoastra Euro Coffee International, o cafenea cu mult bun gust, administrata de o persoana tanara cu spirit inovativ!

Bucura-te de calitatea exceptionala a serviciilor

La Euro Hotels Gara de Nord internetul este gratuit, atat in camera, cat si la restaurant. Asa vei putea fi in permanenta in legatura cu partenerii de afaceri si cu cei dragi.
Reteaua wireless merge foarte bine!

Galerie

Euro Hotels ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie, iar Internetul s-a miscat foarte bine. Revenim si anul viitor!