Eurohotel Gara de Nord

La 200 metri de Gara de Nord & la 5 minute de centru

Euro Hotels Gara de Nord se afla intr-o zona excelenta, atat pentru cei aflati in calatorie de afaceri, cat si pentru cei veniti sa descopere orasul.
Nu vei mai pierde timp si bani, alergand cu taxiul dintr-o parte in alta.
Bucura-te de calitatea exceptionala a serviciilor, intr-un hotel situat la 5 minute de centru, cu un pret foarte mic!

Rezerva acum!

Camere

Sunt ideale pentru calatorii de afaceri sau pentru turistii care doresc sa descopere orasul. Camerele duble standard pot avea doua paturi separate, doua paturi alaturate (lipite) sau un pat matrimonial.

Restaurant

Restaurantele Euro Hotels sunt printre cele mai bune din Bucuresti. Noi stim ca preparam mancaruri excelente, dar cel mai mult ne bucuram atunci cand ne-o spun si clientii.

Sala de conferinte

Situata la etajul 1 din corpul b al hotelului si are o capacitate de maxim 110 de locuri si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipt-chart, sistem de sonorizare, 2 microfoane si internet.

Bucura-te de calitatea exceptionala a serviciilor

La Euro Hotels Gara de Nord internetul este gratuit, atat in camera, cat si la restaurant. Asa vei putea fi in permanenta in legatura cu partenerii de afaceri si cu cei dragi.
Reteaua wireless merge foarte bine!

Galerie

Euro Hotels ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie, iar Internetul s-a miscat foarte bine. Revenim si anul viitor!